logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Vitaliteit

Vitaliteit, wat is dat eigenlijk?

Vitaliteit is te omschrijven als de mate waarin iemand krachtig en energiek is. 

Bij vitaliteit gaat het om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid, ofwel om de levenskracht die iemand heeft. Een goede balans tussen lichaam en geest is essentieel voor een goede kwaliteit van leven.

Een synoniem van vitaliteit is ook wel veerkracht. Als je veerkracht hebt, voelt je je geestelijk en lichamelijk in staat om te ondernemen en te doen wat je het liefst wil doen, binnen de mogelijkheden die je hebt. Daarmee bereik je een mate van innerlijke vrijheid die essentieel is voor het kunnen leiden van een leven zoals jij dat wilt.
In de huidige Westerse maatschappij, die veel van ons mensen vergt, is behoud van vitaliteit van onschatbare waarde. 

Mensen proberen gezonder te leven, bijvoorbeeld door gezond te eten en veel te sporten. Behalve aan de lichamelijke gezondheid denken mensen ook vaker aan hun geestelijke gezondheid. Voor een vitaal en gelukkig leven is balans tussen beide namelijk erg belangrijk.
Een ongezonde leefstijl (roken, drinken, slechte voeding, slecht slapen etc.) kan invloed hebben op de geestelijke gesteldheid (vermoeidheid, stress, lusteloosheid, minder presteren). Omgekeerd kan een verminderde geestelijke weerbaarheid ook een ongezonde levensstijl in de hand werken.

Wie vitaal wil zijn, moet dus zorgen voor een balans tussen beide. Er zijn vele manieren om die balans te bereiken. Belangrijk is dat het voor jou effectief is en dat het bij je past. Ik kan je helpen om te ontdekken wat voor jou goed zou kunnen werken om snel tot resultaat te komen.

  Welke therapie spreekt jou het meeste aan?

xx

Fysische vasculaire therapie

Verbeter de microcirculatie met fysische vasculaire therapie Bemer® voor ondersteuning van lichamelijke en geestelijke prestaties en bij genezingsprocessen. Probeer het uit!

Meer informatie
Emotioneel helen

Laat oude conditioneringen of emotionele blokkades je leven niet beheersen. Ontdek hoe ik je kan helpen deze ongewenste ‘spelbrekers’ los te laten om meer levenslust en vrijheid te ervaren.

Meer informatie
assorted-color petaled flowers
Energiewerk

Breng de energie in én om je lichaam in balans, waardoor je ontspant in wie je bent en wat je doet. Kom in harmonie met je zelf en je omgeving en ervaar meer rust en ontspanning in het dagelijks leven.

Meer informatie