logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Over Margreet...

Aangenaam, mijn naam is Margreet

Ik ben opgeleid tot coach en energetisch healer, moeder van 4 prachtige dochters en heb in diverse branches inmiddels ruim 40 jaar werkervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer en in loondienst. Net als jij ben ik onderweg en zit ik in die rijdende trein, te weten het dagelijks leven! Mijn doel is om daar zo veel mogelijk van te genieten en op mijn eigen spoor te blijven.

Dat heb ik wel moeten leren. Bij mij ‘viel het kwartje’ toen ik mezelf betrapte op veelvuldig ‘automatische piloot’-gedrag, waardoor ik niet zo bewust nadacht over de dingen die in mijn leven gebeurden. Ik liet me leven in plaats van dat ik dat zelf bepaalde.

Ook al voelde dat niet zo goed, ik stopte het weg en schonk er geen aandacht aan. Ik zat gewoon in die rijdende trein die maar doordenderde. Totdat het me opbrak en ik besloot om daar iets aan te willen doen. Ik heb geleerd meer mijn hart te volgen en gezonde keuzes te maken. Het is een verrijking gebleken in alle facetten van mijn leven en dat gun ik jou ook!

Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in zelfbewustzijn en emotionele en fysieke vitaliteit en daartoe vele opleidingen en trainingen doorlopen.

Ik heb in een internationale setting het volledige Journey Practitioner Programme doorlopen bij Brandon Bays, grondlegster van The Journey (de Helende Reis) en auteur van diverse zelfhulpboeken. Vervolgens heb ik ook het Visionary Leadership Programme en het Conscious Coaching Programme gevolgd bij Kevin Billett, die ten aanzien van authentiek leiderschap baanbrekend werk heeft verricht. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van energetische healing en coaching, o.a. Reiki, Aura reading, Aura healing, Natuur coaching en (Advanced) Hara coaching. Tevens heb ik me de afgelopen jaren verdiept in de functie van voeding en de invloed daarvan op de stofwisseling. Ook adviseer ik mensen bij ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van het lichaam met fysisch vasculaire therapie. Deze therapie kan eenvoudig thuis worden toegepast bij sport, preventie en chronische klachten.

Graag wil ik mijn ervaring en kennis inzetten om jou te helpen naar een leven met meer vitaliteit, levenslust en bewustzijn. Mijn persoonlijke ambitie is om bewust en vanuit het hart levend meerwaarde te creëren voor de mens en zijn omgeving.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Certificaten & diploma's

Reiki, 1e graad

Reiki I

Reiki, 2e graad

Reiki II

Aura Healing

Healing Certificaat

Aura Reading

Aura Reading Diploma

Hara Coach

Diploma Hara Coach

Advanced Hara Coach

scan0013

Visionary Leadership Conscious Coaching

Diploma Conscious Coaching

Bemer Partner

Bemer Partner