logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top
 

Energiewerk

Harmonisering van subtiele energievelden in en rond het lichaam

brengt meer ontspanning, ruimte en flow in je leven

Ieder mens heeft een energieveld in en om het lichaam.

Gebeurtenissen en gedachten brengen emoties voort, die verschillende energiefrequenties hebben en een directe invloed uitoefenen op dat energieveld. De energiefrequenties van bijv. boosheid, angst of controle zijn lager dan de frequenties van bijv. liefde, vreugde en vrijheid.

Emoties zijn te ervaren als energie in beweging. Door negatieve emoties met een lagere frequentie kan de energiestroom verstoord raken, het energieveld verzwakken en kunnen chakra’s uit balans raken. Dit is voelbaar, doordat bijv. de levenskracht vermindert en er stress worden ervaren.

Jouw energiefrequentie trekt frequenties van gelijke hoogte aan. Door een lagere frequentie trek je ook ervaringen aan met lagere frequenties, die met jou resoneren. Daardoor kun je ongemerkt in een negatieve spiraal terecht komen.

Met energiewerk wordt jouw energiefrequentie positief beïnvloedt, waardoor je meer positief in het leven komt te staan en daardoor je aantrekkingskracht voor positieve ervaringen versterkt. Je komt weer in een positieve flow.

Kom weer in balans met jouw Zelf.

Door het aura en de chakra’s intuïtief te onderzoeken op verstoringen in het energieveld, deze te reinigen en vervolgens de eigen wezenlijke energieën terug en in balans te brengen, wordt de energiefrequentie verhoogd en heling van lichaam en geest in gang gezet.

Je ervaart meer balans en komt terug bij jouw ware Zelf.

Tijdens het verrichten van energiewerk wordt vaak ook herkend als in het leven van de cliënt bepaalde thema’s spelen, die de cliënt beperken in z’n ontwikkeling en daardoor aandacht behoeven. Er worden dan aanvullend aan de behandeling ook praktische adviezen gegeven hoe men hier mee om zou kunnen gaan.

Andere mogelijkheden om meer vitaliteit en ontspanning in je leven te bereiken, zijn:

Fysische Vasculaire therapie

Verbeter de microcirculatie met Fysische Vasculaire Therapie BEMER® voor ondersteuning van lichamelijke en geestelijke prestaties en bij genezingsprocessen.

Meer informatie
Emotioneel helen

Loslaten van datgene wat jou niet dient, maakt vrij om te zijn wie je bent. Word zelfbewuster en sta sterker in het leven.

Meer informatie
Mediteren

Mediteren is goed voor je gezondheid. Het creëert ruimte in je hoofd en rust in je dagelijks leven, waardoor je minder stress ervaart en meer focus ontwikkeld.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het belang van een optimale microcirculatie en vernemen hoe u dit met de fysische vasculaire therapie van BEMER®kunt stimuleren? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite.