logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Persoonlijke groei

'Een bewust leven is een vrij leven'

Persoonlijke groei, een begrip waar ieder wellicht een eigen interpretatie aan geeft. Als je het afpelt, gaat het eigenlijk maar om 2 dingen: weten wie je bent en een doel hebben om naar te streven. Een stip op de horizon, zoals dat ook wel gezegd wordt.

Maar wie ben jij nou eigenlijk? Of beter gezegd, wie ben je nou eigenlijk ECHT?

En waar sta je in het leven? Ben je tevreden? Of wil je meer, of anders? Wat wil je eigenlijk ECHT?

Dat allemaal ontdekken is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Dat komt omdat we veelal op de ‘automatische piloot’ functioneren. We doen gewoon wat we altijd al gewend zijn te doen. Dat is bekend terrein, en onze ‘piloot’, ook wel de mind genoemd, vindt het wel zo gemakkelijk om zo te functioneren. Dat is veilig en comfortabel. De tegenstrijdigheid hierin is dat het je er vaak wel van weerhoudt om juist datgene te doen wat je diep van binnen het liefst zou willen doen. Je wil het wel, maar het lukt gewoon niet.

Om dat te veranderen, moet je meer bewust leren kijken naar wie jij bent en wat je doet. Dat is de eerste stap, om meer zelfinzicht te krijgen. Vervolgens kun je onderzoeken waar je blij van wordt en wat meer zin geeft aan je bestaan. Zodra je dat helder hebt, kun je voor jezelf een doel gaan stellen. Maar dan ben je er nog niet. Vervolgens moet je in actie komen en de juiste stappen zetten die jou dichter brengen bij je doel. Met zo min mogelijk moeite. Liever dat het doel naar jou toe beweegt, dan dat jij er veel moeite voor hoeft te doen.

Huh, kan dat? Is het mogelijk dat je je eigen toekomst als het ware regisseert? Inderdaad, daar kun je heel ver mee komen. Gewoon door je bewustzijn te oefenen, je energiefrequentie te verhogen en je energie te richten op datgene wat jij wenst in plaats van vast te houden aan datgene wat jou blokkeert. Stel je open voor de magie van het leven, laat je verrassen en kom steeds meer in flow met het leven zelf.

          Vraag jij je wel eens af:

          ♦ Wie ben ik eigenlijk?

          ♦ Leef ik een leven dat echt bij mij past?

          ♦ Heb ik de energie om te doen wat ik wil?

          ♦ Voel ik mij in balans?

          ♦ Voel ik mij verbonden met mezelf en de wereld om jij heen?

          En… hoe voelt het? Zou het beter kunnen?

shallow focus photo of red flower

Iedereen beschikt over de mogelijkheid om vanuit een diepere wijsheid en inspiratie te leven in plaats van op de ‘automatische piloot’ stand.

Ik vind het geweldig om mensen te coachen om contact te maken met die bron van inspiratie en een grotere vrijheid en meer energie te ervaren.

Dat begint met het zetten van een eerste stap!

Intuïtie Coaching

Zet je kracht en talenten op intuïtieve wijze in voor een betekenisvol bestaan.

Meer informatie
Natuur Coaching

Gebruik de kracht en energie van de natuur om thuis te komen bij je natuurlijke staat van zijn. 

Meer informatie
Authentiek Leiderschap Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet facilisis sed vitae lorem pede at eu arcu vulputate metus

Meer informatie