logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top
 

Authentiek leiderschaps coaching

“Als jouw acties anderen inspireert méér te dromen,

méér te leren, méér te doen en méér te zijn,

dan ben je een leider”.

(John Quincy Adams)

In de afgelopen decennia draaide het bij leiderschap vooral om controle, zowel in werkrelaties als in persoonlijke relaties. Mensen zijn echter geen dingen die gecontroleerd moeten worden, maar zijn multi-dimensionale wezens met lichaam, hoofd, hart en ziel. Het gevolg van controle is vaak dat mensen zich ontevreden en ondergewaardeerd voelen en beperkt in hun actieradius, doordat organisaties er niet in slagen de talenten en creativiteit van hun werknemers te benutten. Het verband tussen oorzaak en gevolg ligt in de keuze die mensen daarin kunnen maken. Hoe kan iemand de negatieve tendens weerstaan en tegen de stroom in een nieuwe visie ontwikkelen? Dat kan als iemand z’n ware aard leert kennen en z’n innerlijke stem leert gebruiken.

Onthul je diamant

Authentiek leiderschap wordt gevoed van binnenuit, door te luisteren naar je innerlijke stem en het streven naar voldoening, zingeving en ertoe doen. Iedereen heeft een aangeboren potentie om een leven van ‘grootsheid’ te leiden en boven de middelmatigheid uit te stijgen. Door de onbewuste blokkades die ons daarvan weerhouden op te zoeken en op te lossen, kunnen we dat potentieel aan vrije keuze, innerlijke kracht en zelfbewustheid beschikbaar maken. Je hoeft alleen maar je diamant te onthullen.

Gecertificeerd Coach

 

Als gecertificeerd Visionary Leadership en Conscious Coach wil ik je graag begeleiden bij het beschikbaar maken van jouw onmetelijk potentieel om van daaruit als authentiek leider en inspirator jouw eigen waarheid te kunnen leven en meer vrijheid te ervaren.

Een individueel traject bestaat uit een oriëntatiedagdeel en enkele vervolgsessies. Als vanzelf zal blijken hoeveel vervolgsessies gewenst zijn en in welk tijdsbestek.

is jouw volgende stap? 

Andere mogelijkheden om meer vitaliteit en persoonlijke groei in je leven te bereiken, zijn:

Natuurkracht Coaching

Gebruik de kracht en energie van de natuur om thuis te komen bij je natuurlijke staat van zijn. Vind inspiratie voor een nieuwe stap in je leven.

Meer informatie
Intuïtie coaching

Zet je kracht en talenten op intuïtieve en creatieve wijze in voor een betekenisvol bestaan. Meester je eigen leven!

Meer informatie
Fysische Vasculaire therapie

Verbeter de microcirculatie met Fysische Vasculaire Therapie BEMER® voor ondersteuning van lichamelijke en geestelijke prestaties en bij genezingsprocessen.

Meer informatie