logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top
 

Natuurkracht coaching

Gebruik de kracht van de natuur om thuis te komen

bij je natuurlijke staat van zijn.

De natuur heeft een sterke gezondmakende trilling. Dat voel je ook als je de natuur ingaat. Jij hebt vast ook wel die ervaring dat je na een flinke boswandeling je weer flink opgeladen voelt. Zo werkt het ook. Je laadt je op aan de frequentie van de natuur omdat jouw eigen frequentie veel lager is.

Maar er is meer te bereiken dan dit. De natuur helpt je ook om negatieve ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te plaatsen. De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect.

Je vindt in de natuur ook talloze metaforen en aanknopingspunten om je eigen thema’s te onderzoeken, als je je bewustzijn opent voor de energieën en krachtvelden die in de natuur aanwezig zijn. Laat je inspireren door de intelligentie van de natuur en ontdek daarin je eigen wilde natuur en levensmissie. Laat de natuur je spiegel zijn en leer vanuit je eigen waarneming. Ik help je graag de kracht van de natuur te ontdekken.

Wat kun je bij natuurkracht coaching verwachten?

 

♦ tijdens een wandel coaching buiten contact maken met de natuur.

♦ doorvoelen in welke aspecten van jouw leven je energie vastzit.

♦ verhelderend inzicht in datgene wat jou energie geeft.

♦ weten wat jouw volgende stap wordt naar een betekenisvoller bestaan.

♦ jezelf energetisch opladen en in balans brengen, waardoor je in actie kunt komen.

Andere mogelijkheden om meer vitaliteit en persoonlijke groei in je leven te bereiken, zijn:

Fysische Vasculaire therapie

Verbeter de microcirculatie met Fysische Vasculaire Therapie BEMER® voor ondersteuning van lichamelijke en geestelijke prestaties en bij genezingsprocessen.

Meer informatie
Intuïtie coaching

Zet je kracht en talenten op intuïtieve en creatieve wijze in voor een betekenisvol bestaan. Meester je eigen leven!

Meer informatie
Authentiek Leiderschap Coaching

“Als jouw acties anderen inspireert méér te dromen, méér te leren, méér te doen en méér te zijn, dan ben je een leider.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over het belang van een optimale microcirculatie en vernemen hoe u dit met de fysische vasculaire therapie van BEMER®kunt stimuleren? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite.