logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top
 

Fysische vasculaire therapie-Concept2

Stimuleer de microcirculatie ter bescherming van de gezondheid, versterking van het immuunsysteem en voor meer energie en vitaliteit!

Ben jij je bewust van het belang van een goed werkende bloedsomloop?

Dit is het toe- en afvoersysteem van je lichaam en voorziet het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Een goed functionerende microcirculatie is daarom essentieel voor een goede gezondheid!

Zelf werd ik mij dit maar al te zeer bewust door jarenlang slepende vaatproblemen in mijn benen, waardoor ik regelmatig last kreeg van pijnlijke open beenwonden die maar moeilijk wilden herstellen. Het belemmerde mij enorm in mijn dagelijks leven en sporten werd vrijwel onmogelijk. Daarnaast had ik last van vermoeidheidsklachten. In mijn zoektocht naar een oplossing ontdekte ik de fysische vasculaire therapie van Bemer. Dit heeft mij zoveel levenskwaliteit en vitaliteit terug gegeven, dat ik als Bemer Partner graag ook andere mensen wil laten kennis maken met de voordelen van deze eenvoudig toe te passen therapie. Bekijk het filmpje voor meer inzicht in het belang van een goede microcirculatie.

Meer dan 75% van alle 45.000 ziektebeelden ontstaan door een verstoorde microcirculatie.

Wat is fysische vasculaire therapie?

De fysische vasculaire therapie BEMER® stimuleert door een specifiek elektromagnetisch signaal de beperkte vasomotie (eigen beweging van bloedvaten) en verbetert daardoor wetenschappelijk aantoonbaar de microcirculatie.

De BEMER sets omvatten alles wat nodig is voor de behandeling en worden wereldwijd met succes gebruikt.

Deze therapie is eenvoudig thuis toepassen.

De tijdsinvestering bedraagt slechts 2 x 8 minuten per dag, waarbij je tegelijkertijd even lekker kunt ontspannen.

Hoe werkt fysische vasculaire therapie?

Met behulp van elektromagnetische pulsen wordt de pompende beweging van de fijne bloedvaten gestimuleerd en wordt de bloedstroom in het betreffende gebied weer op een normaal niveau teruggebracht. De lichaamscellen krijgen de beschikking over meer voedingsstoffen en zijn daardoor beter in staat voldoende energie te produceren om het hele  lichaam beter te laten functioneren. Dit ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam en helpt daardoor lichamelijke en geestelijke prestaties te verbeteren of het algemene welzijn herstellen.

Kortom, deze therapie ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan aanvullend toegepast worden voor:

 

♦ betere voorziening van voedingsstoffen naar organen en weefsel

♦ ondersteuning van de genezing van wonden, huidproblemen en sportblessures

♦ ondersteuning van het immuunsysteem

♦ hogere lichamelijke en geestelijke prestaties

♦ kortere hersteltijden na het sporten

Real-time opname met speciale apparatuur van de bloedstroom in de micro-vaatjes (microcirculatie) van een darm.

Bekijk wat het effect is van 8 minuten behandelen met Bemer vasculaire therapie.

De bloedstroom komt weer op gang, waardoor de rode bloedlichaampjes meer zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen kunnen brengen. De witte bloedlichaampjes kunnen zich na verloop van tijd weer beter langs de vaatwand voortbewegen en daardoor beter indringers (zoals virussen) vernietigen. Dit laatste levert dan ook een aanzienlijke verbetering voor het immuunsysteem op.

Een chronische ontsteking in het microcirculatiegebied kan leiden tot een uiteenlopende reeks aan ziekten of klachten:

Is Bemer vasculaire therapie voor jou geschikt?

Bemer vasculaire therapie is als ondersteunende toepassing in te zetten bij o.a.:

Artrose, Diabetes, Huidaandoeningen, Stoornissen in de bloedsomloop, Migraine, Concentratieverlies, Allergieën, Artritis, Ziekten van spier- en bewegingsapparaat, Wondgenezing, Stofwisselingsziekten, Slaapstoornissen, Vermoeidheidssyndroom, Potentiestoornissen, Gebrek aan energie, Osteoporose, Perifeer arterieel vaatlijden, Nek- en Rugklachten, Polyneuropathie, Etalagebenen, Botbreuken, Spierverrekking, Reuma, Verkoudheid, Stress, Fibromyalgie, Dementie, Ulcus Cruris en vele andere (chronische) ziekten en klachten.

 

Bemer wordt ook veelvuldig ingezet voor het verbeteren van (sport)prestaties en ter preventie van het ontstaan van chronische ziektebeelden en andere klachten.

Bemer Classic set

Een doeltreffend instapsysteem voor fysisch vasculaire therapie. Voor een effectieve behandeling met de basale functies.

Meer informatie
Bemer Pro set

Een zeer complete set voor fysische vasculaire therapie met vele toepassingsmogelijkheden voor thuisgebruik of praktijk.

Meer informatie
Direct bestellen!

Investeer in uw gezondheid en bestel in de Bemer Shop de set van uw keuze en/of de aanvullend verkrijgbare applicatoren en accessoires.

Naar de shop

Wilt u liever eerst een testperiode van 8 weken om Bemer fysische vasculaire therapie uit te proberen? Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag gratis de online Bemer interactieve presentatie aan en ik stuur je zo snel mogelijk een linkje!

Wilt u meer weten over het belang van een optimale microcirculatie en vernemen hoe u dit met de fysische vasculaire therapie van BEMER®kunt stimuleren? Neem dan een kijkje op mijn BEMER partnerwebsite.